Thursday, August 9, 2007

OWA Vista Red X on reply mails




Users are getting Red X on OWA & Vista when they reply to e-mails

Problem:

When the user tries to reply to emails, he gets all the parts to a reply except for where he can type his message (the body). Instead, he gets a red "X" instead. We verified his settings to my copy and had him even temporarily disable his antivirus software. It didn't resolve the issue. It works fine if he uses another computer without Vista loaded.

When creating a new appointment, the red X is in the bottom box where you can enter a note about the appointment. The rest of the calendar fields are fine.

Solution:

Apply each key separately

Go to File -> Run and type the following commands separately:

regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\triedit.dll"

regsvr32 "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\triedit.dll"

regsvr32 "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\dhtmled.ocx"

regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\dhtmled.ocx


 

Best,

Oz Ozugurlu

5 comments:

Oz Ozugurlu said...

Also Install the S/MIME

Is this what you see?
Click option on the bottom OWA
Go to E-mail Security
Click on
Download
“Click here to install the latest version of the S/MIME Control. When the file download dialog appears, choose Open”

Install the S/MIME
This will take care of this
Oz

Oz Ozugurlu said...

above solution did take care of this particular issue

best
oz

Anonymous said...

After i installed the S/MIME I am able to type in the repond area but now the email crashes IE. I am running Vista.

Poul M said...

Correct OZ

The easyer way is to patch exchange with an update ,then the client dosen´t have to bouther
install smime or any settings at all
http://support.microsoft.com/kb/911829

Best regards
Poul M Sweden

dghnfgj said...
This comment has been removed by a blog administrator.